IMG-20221020-WA0082
IMG-20221026-WA0009
IMG-20221020-WA0047
previous arrow
next arrow

Over ons

Flexibel, doelgericht, betrouwbaar en klantgericht.

Van de Steeg grondverzet is in 2011 begonnen op kleine schaal in het grondwerk. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat inmiddels actief is op veel gebieden. Bij ons staan een aantal kernwaarden centraal. Dat is allereerst dat we een zeer betrouwbare partner zijn voor zowel particuliere klanten als ook voor bedrijven. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijke factor in ons bedrijf. De sectoren waarin wij opereren zijn veelal weersafhankelijk waardoor het werk bovengemiddeld lastig te plannen is. Toch proberen wij zo goed mogelijk onze afspraken met de klant na te komen en we zullen er alles aan doen om dit te realiseren. Met deze kernwaarden komen de volgende missie en visie tot stand:

Missie

Om een gerenommeerd bedrijf te zijn, dat in de wijde omgeving als dé samenwerkingspartner wordt gezien op het gebied van totale verzorging van uw project.

Visie

Wij vinden het belangrijk dat er vertrouwen is tussen de klant en het bedrijf. Daarom bieden wij een steeds breder pakket van werkzaamheden aan, zodat de klant op ons kan rekenen en er een fijne samenwerking tot stand komt.